1Kies Eindformaat
90 x 279 mm
2Kies Materiaal
HV mc glansMaxi gloss
HV mc matMaxi Satin
Houtvrij offset cremeBiotop
Houtvrij offsetGenyous
Sulfaatkarton 2-zijdigMulticard
4Kies Bedrukking
4/4Dubbelzijdig full color
4/0Enkelzijdig full color
1/1Dubbelzijdig zwart
1/0Enkelzijdig zwart
6Kies AfwerkingMeerdere opties mogelijk
Contourstans
8Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: maandag 24 juni *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en verzendkosten. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
9Kies levertijd

Ons drukproces

In het bestelproces kan je ook kiezen voor het personaliseren van je deurhangers. Een gepersonaliseerde deurhanger biedt 30% meer respons op je promotie dan de standaard versie. Je kunt je deurhanger hierdoor gebruiken als prijskaart en de prijzen, je bestanden kun je in excel aanleveren waardoor je complete prijskaarten kunt gaan gebruiken. Weten hoe aan te leveren? Kijk op de aanleverspecificatie-pagina of neem contact met ons op.

Voor het drukken en printen van deurhangers maken wijgebruik van HP Indigo drukpersen. Deze drukpersen maken gebruik van vloeibare inkt welkedirect droog uit de machine komt. Witte inkten zijn mogelijkheden om je deurhangers eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en heel efficient drukkenen afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk vanuit onze eigendrukkerij.

Afwerking 

Je deurhangers met speciale afwerkingen is ook mogelijk. Mat- of glanslaminaat maakt je producthelemaal af en beschermt ook nog extra tegen beschadiging. De deurhangers  worden binnen onze geautomatiseerde workflow, verwerkt op Zund-snijmachines. Deze contoursnij-machines verwerken de deurhangers door middel van een speciale contoursnede en snijden je deurhanger in zijn karakteristieke vormen. Een geheel eigen vorm is natuurlijk ook mogelijk. De snijmachines kunnen vorm-onafhankelijke snedes maken.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail,chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook“gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!