Blog over drukwerk

Op onze blog vertellen wij je de laatste nieuwtjes op drukwerk-gebied vanuit een totale marktvisie. Nieuwtjes over onze mensen, onze processen en natuurlijk onze passie voor mooi drukwerk. Veel plezier met het lezen en we hopen dat je hier veel inspiratie uit gaat halen.

Fotoproducten printen

Op 26 september 2023

Je wil een mooie foto van een geliefde of een fijne herinnering als wanddecoratie aan je muur? Kies dan de fotoproducten van Promosign. Wij printen je unieke foto direct op het materiaal en in onze eigen productie. Zo krijg je de hoogste kwaliteit en service.

Lees meer

Plaatmateriaal printen

Op 06 februari 2023

Bij Promosign printen en drukken wij diverse materialen direct op plaat. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om te pinten op rol en dit daarna op het materiaal te plakken. Veel gebruikte materialen zijn Forex en Dibond. Maar ook Reboard en golfkarton beprinten wij op de AGFA Anapurna printers.

Lees meer

Het machinepark van Promosign

Op 11 april 2022

Bij Promosign printen wij al je opdrachten in onze eigen productie in Arnhem. Natuurlijk hebben wij hiervoor dé beste en vooral ook dé leukste medewerkers rondlopen. Onze medewerkers zijn allen grafisch geschoold en de kennis wordt up-to-date  gehouden. In dit artikel willen we je vooral laten weten welk machinepark wij bij Promosign gebruiken.

Lees meer

Displays en verpakkingen drukken

Op 06 december 2021

Je wil je eigen displays en verpakkingen laten drukken? Bij Promosign verzorgen wij de gehele productie in eigen beheer. Dit houdt in dat wij deze in onze eigen drukkerij in Arnhem volledig verwerken, gespecialiseerd in kleine én grote oplages.

Lees meer

Posters drukken

Op 15 februari 2021

Er zijn vele mogelijkheden om je posters te drukken bij Promosign. Wij drukken en printen deze in onze eigen productie dus onafhankelijk van welke leverancier dan ook. Posters vanaf de rol geprint en posters plano drukken zijn diverse productiemogelijkheden.

Lees meer