Duurzaamheid en milieu

Bij Promosign staat duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen met stip bovenaan. Wij vinden dat wij als bedrijf de verplichting hebben naar de volgende generaties om deze plek netjes en verantwoord achter te laten.

Printer technologie

Bij het printen op grootformaat maken wij vooral gebruik van AGFA Anapurna LED UV printers. Deze geavanceerde machines maken gebruik van LED lampen in plaats van kwik-lampen, welke veel gebruikt worden in andere printers. De door ons gebruikte LED-technologie zorgt voor een veel lager energie gebruik. De LED lampen gaan 5x langer mee dan de kwik-lampen en kunnen na gebruik via de reguliere afvalstroom afgevoerd worden. Uiteraard printen in de hoogste resolutie is de kwaliteit van topniveau.

Materiaal en duurzaamheid

Op onze website vind je uiteraard 100% gerecyclede materiaalsoorten en onze verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Kies je bijvoorbeeld voor het printen van Reboard dan kies je, naast de meest duurzame look, voor een 100% recyclebaar karton wat zeer goed verwerkbaar is. Ook kan je bij Promosign kiezen voor PVC-vrije materialen. Wil je hier meer van weten dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.

Sponsoring en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als onderneming nemen wij deze verantwoordelijkheid zeer serieus en zetten ons hier met veel plezier voor in. Onderstaande projecten ondersteunen wij daarom met volle overtuiging en heb je een vraag of zie je mogelijkheden hierin dan staan we je graag te woord:

Voor vragen en/of opmerkingen kan je uiteraard ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.