1Kies Materiaal
Airtex 330 gr/m2
2Kies Eindformaat
3Kies Bedrukking
4/0Enkelzijdig full color
4Kies AfwerkingMeerdere opties mogelijk
Schoonsnijden naar formaat
6Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: dinsdag 30 april *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en verzendkosten. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
7Kies levertijd

Airtex® toepassingen

Wij printen je Airtex® behang op AGFA Anapurna LED printers in onze eigenproductie. Hierna volgt een perfecte uitsnede tot het behang, hierdoor kan je het naadloos aanbrengen op de muur. De toplaag van het behang is voorzien van een pvc-coating. Hierdoor is het waterafstotend en wordt kreuken en scheuren tegengegaan. Door de fijne structuur van het materiaal en een matte uitstraling krijg je een ontzettend scherp resultaat en een uitstekende afdrukkwaliteit. Voor buitengebruik worden onze inkten meer dan 3 jaar kleurecht gegarandeerd. De keuze voor Airtex is ook een bewust goedkope oplossing, het is goedkoper dan een normaal behang.

Airtex® gebruik

Airtex ,ook wel naadloos behang genoemd, wordt veel gebruikt in openbare ruimtes en zakelijke ruimtes. Het is brandvertragend en uiterst soepel. Door deze eigenschappen is het zeer goed bruikbaar voor verwerking in zakelijke omgevingen. Wij werken deze materiaalsoort af op onze ZUND machines. Hierdoor ben je gegarandeerd van de exacte formaten die je hebt opgegeven. Het advies is om aan het exacte formaat 5 centimeter per zijde extra te berekenen. Een vloer en plafond lopen nooit exact gelijk waardoor je dit opheft met 5 centimeter extra rondom.

Voor de volgende toepassingen in het interieur worden Airtex® textieldoeken veel gebruikt:
  • roll up banners
  • wandbekleding

En heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of Whatsapp zullen wij al je vragen beantwoorden. Natuurlijk kan je ons ook bellen, persoonlijk en zeker zo prettig.