Over ons

Bij Promosign houden wij ons al 15 jaar bezig met print en sign producties. Als familiebedrijf ooit gestart en nog steeds zijn deze familieleden nog volop binnen ons bedrijf aanwezig. Service en advies in een leidende rol en met dit uitgangspunt kwaliteit in drukwerk en print leveren. Wij hebben onze website hiervoor geoptimaliseerd maar uiteraard willen wij niet alleen de standaard benoemde producten leveren. Wij zien print- en drukwerk niet als een industrie maar meer een ambacht waar de kwaliteit van mens en machine samenkomen en mooie en waardevolle maatwerk-producten maken.

Historie

In 2005 zijn wij als Promosign begonnen met het printen op groot formaat, in deze periode volop werkzaam voor de horeca en evenementenindustrie. Met een groep van 5 medewerkers werd er dag en nacht gewerkt om onze klanten tevreden te stellen en tevreden te houden. Al snel groeiden wij door en werd er een volledig pallet aan print- en drukwerk producten aangeboden. Online en offline werden gecombineerd, de standaardproducten werden online aangeboden en het offline traject werd volledig benut om de juiste adviezen te geven. Op basis van deze adviezen werden er gehele buiten- en binnen reclame uitgevoerd intern of op locatie.

In 2015 zijn wij verhuist naar de Mercatorweg 18 in Arnhem. Een samenwerking met Gld print & media werd opgezet en inmiddels werken wij alweer 5 jaar samen op één locatie. Uitgegroeid tot een totaalbedrijf waar 35 medewerkers dagelijks de mooiste print en signproducten produceren.

Onze missie, waar we voor staan

“Het is onze missie om met consistente, hoogwaardige kwaliteitmeerwaarde te creëren in de uitvoering van marketing- en communicatiegebied.”

“Gedreven door onze passie voor het grafische vak en liefde voor het product, adviseren en innoveren wij van idee tot realisatie.”

“Wij zijn je regisseur voor print, media en communicatie vraagstukken.”

Onze visie, waar we voor gaan

“Promosign wil op een klantgerichte en innovatieve wijze een strategische partner zijn.”

“Als grafische dienstverlener staat Promosign voor kwaliteit en informeel en kwalitatief zakendoen.”