1Kies Eindformaat
A4 : 210 x 297 mm
A5 : 148 x 210 mm
2Kies Materiaal
Houtvrij offsetGenyous
Houtvrij offset cremeBiotop
100% gerecycled FSCRebello
4Kies Bedrukking
1/0Enkelzijdig zwart
1/1Dubbelzijdig zwart
4/0Enkelzijdig full color
4/4Dubbelzijdig full color
5Kies AfwerkingMeerdere opties mogelijk
Schoonsnijden
7Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: vrijdag 26 juli *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en verzendkosten. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
8Kies levertijd

Briefpapier drukken bij Promosign

Bij Promosign verlaat geen drukvel ons pand zonder dat wij volledig zeker zijn van uitstekende kwaliteit drukwerk. En natuurlijk drukken wij op onze eigen drukpersen in Arnhem. Onze mensen en onze voordelige prijs hebben ons gebracht tot waar wij nu staan; een betrouwbare en servicegerichte online én offline printpartner!

Onze printkwaliteit op HP Indigo

Wij drukken je briefpapier op onze digitale HP Indigo drukpersen. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat deze drukpersen de optimale drukkwaliteit leveren en je als klant op deze manier zeker bent van topkwaliteit drukwerk. Volledig in eigen huis gedrukt, weten wij op deze manier als één van de weinige drukkerijen in de markt onze kwaliteit consistent te houden. Vooral voor kleine oplages drukwerk is dit een perfecte oplossing. Onze lage opstartkosten zorgen ervoor dat de prijzen zeer concurrerend zijn.

Extra opties en afwerking

Briefpapier drukken is voor ons dagelijks gesneden koek. Maar ook de diverse afwerkingen zijn van belang om mooi en passend drukwerk voor je te verzorgen. Zo kan je je briefpapier voorzien van ronde hoeken of een boorgat. Ook is het mogelijk je briefpapier te voorzien van een gepersonaliseerde tekst. en/of NAW gegevens. Lever ons de opgemaakte bestanden als pdf plus een Word-bestand en/of een Excel bestand. Wij voegen dit voor je samen en je direct mail is gereed voor verzending.

Het drukken van de diversemateriaalsoorten

Natuurlijk zijn wij volledig op de hoogte van alle papiersoorten. Ook gekleurde papiersoorten, wij drukken deze met witte inkt, bestaat tot de mogelijkheden. En ben je benieuwd hoe dit eruit gaat zien, bestel dan eerst 1 exemplaar, ook dit is gewoon mogelijk. Biotop: een natuurwit (creme) materiaal, zeer luxe en natuurlijke uitstralingNatuurkarton: een ongestreken, ruwe en zeer witte papiersoortSulfaatkarton: een harde en stugge kartonsoort, veel gebruikt voor visitekaartjesHV mc gloss of mat: een redelijk standaard glanzende papiersoort voor diverse promoties.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over het drukken van briefpapier of heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag.