Posters drukken

Op 15 februari 2021

Posters drukken bij Promosign is eenvoudig en zeer scherp geprijst. Op ons machinepark kunnen wij de meest diverse materalen beprinten. En wil je je posters direct op Forex printen dan hebben wij deze mogelijkheden volledig in huis.

Onze printproductie

Bij Promosign kunnen wij teren op meer dan twintig jaar ervaring in print en vooral in grootformaat print. Onze kwaliteiten beginnen bij onze mensen en de bijbehorende bedrijfscultuur, wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Een groot voordeel van Promosign is de mogelijkheid om online in onze webwinkel te bestellen maar kies je liever voor communicatie via mail, whatsapp of telefoon dan mag je dezelfde service verwachten en misschien zelfs een beetje meer. (Het persoonlijk contact en onze expertise inbrengen blijft toch stiekem wel een beetje onze meerwaarde)

             

Ons machinepark is met zorg uitgekozen. Wat betreft het kleinformaat print hebben wij gekozen voor Heidelberg, HP Indigo en Xerox als printproductie. Hierna volgt een uitgebalancerde nabewerking op bijvoorbeeld diverse snij, ril, stans en hecht/lijm-machines. Onze grootformaat-tak maakt gebruik van AGFA Anapurna Led machines en Mimaki-printers. Productief en kwalitatief voor de grafische professional een must. Voor ons de juiste tools om de door ons gekozen kwaliteit te kunnen waarborgen. De Led-inkten van AGFA hebben een Greenguard-certificaat waardoor deze aan de meest strenge milieunormen voldoen. Hierdoor zijn deze ideaal voor instore print en prints of wanddecoratie in huis. Uiteraard zeer goed hanteerbaar voor buitengebruik. Het kleurgamma is een groot pluspunt en de led-inkten zijn zeer goed bruikbaar voor flexibele en harde materialen.

                            

Na het printen maken wij gebruik van Zund contoursnijders. Hiermee kunnen wij zeer accuraat tot op 0,1mm je posters snijden en afwerken. Natuurlijk kunnen we je posters ook lamineren voor net iets meer bescherming of om het gebruik te verlengen.

Heb je materialen of papiersoorten die niet in onze webwinkel staan zoals bijvoorbeeld flyers drukken? Geen probleem, neem contact met ons op of neem eens een kijkje bij ons zusje Printis voor alle soorten drukwerk, en we helpen je graag verder.