Nieuwe branding en website

Op 29 juni 2020

Al enige tijd zijn wij bezig geweest om onze huisstijl inclusief webwinkel aan te passen. De bekende kleur magenta is weer terug in ons logo. Hiermee laten wij zien dat je de vertrouwde Promosign-kwaliteit en je bekende contactpersonen kunt bereiken.

De webwinkel hebben wij geprofessionaliseerd en in korte en eenvoudige stappen kom je hier nu tot je offerte en order. Contact via de mail, whatsapp en chat behoren nu ook tot de mogelijkheden. Offertes opslaan,een archieffunctie en eenvoudig terugvinden van je bestellingen is nu nog simpeler. En heb je een opmerking om deze functies uit te breiden dan horen wij dit graag. Wij willen onze service en automatisering volledig op elkaar afstemmen zodat je er als klant nog meer profijt van gaat ondervinden.

Kijk eens bij onze producten vind hier bijvoorbeeld spandoeken en steigerdoeken terug. Ook de verschillende materialen zoals stickervinyl, airtex en decotex vind je hier terug. Ons machinepark bestaat nu uit AGFA Anapurna printers op diverse breedtes. Ook onze HP Indigo drukpersen zorgen voor de hoogste kwaliteit print. Digitaal drukken en printen vol passie!