Displays en verpakkingen drukken

Op 06 december 2021

Verpakkingen drukken

Promosign drukt je verpakkingen op diverse wijzes en diverse materialen. Elk materiaal vraagt zo om zijn eigen productiewijze. Wij verzorgen veel verpakkingen gedrukt op golfkarton bedrukken, volledig in huis verwerkt. Allereerst worden je verpakkingen gedrukt en geprint op onze AGFA Anapurna LED printers. Het voordeel van onze LED technologie is het feit dat de inkten flexibel zijn. Hierdoor zal men minder snel het effect van het breken van de inkt krijgen wanneer de dozen gevouwen worden. Na het printen worden je dozen contour gesneden op de Zund contourcutters. Hierop kunnen wij tot tienden van millimeters nauwkeurig snijden en rillen.

Wanneer de oplage te hoog wordt dan kiezen wij voor het drukprocedé offset. Hierbij drukken wij je ontwerp op drukvellen van 135 gram papier. Hierna worden deze gecacheerd op golfkarton en gestanst en gerild met behulp van een stansmes. Dit stansmes is specifiek op maat gemaakt voor het gekozen formaat van je verpakking.

Displays drukken en printen

Displays worden gezien als een belangrijk onderdeel van je point-of-sale pakket. Hiermee kan je in één oogopsag de aandacht trekken van je klant. Het ontwikkelen van een passende display vergt een duidelijk en specialistisch voortraject. In samenspraak met onze dtp-afdeling zullen wij de wensen en eisen doornemen en een voorstel doen wat betreft de vorm en uitvoering. Hierna maken wij van elke display een proefmodel. Dit model zal exact worden uitgevoerd zoals de uiteindelijke productie zal zijn. Materialen die wij voor displays gebruiken zijn golfkarton en Reboard. Onze displays worden in hoge resolutie door ons op AGFA Anapurna printers geprint door middel van LED technologie en flexibele inkten. Hierna verwerkt op Zund-contourcutters en eventueel in elkaar gezet. Voor veel partijen verzorgen wij ook de fulfilment zoals het vullen van de displays.

Fulfilment

Voor diverse grote en kleine partijen verzorgen wij de fulfilment. Displays en verpakkingen blijven hiermee op één locatie, men hoeft geen extra vervoer in te zetten. Ook nemen displays vaak veel ruimte in beslag en deze ruimte is nou eenmaal niet altijd beschikbaar. Bij Promosign hebben wij een de ervaring én de ruimte om dit gehele traject bij u uit handen te nemen.

Heb je vragen en/of opmerkingen over bovenstaande print trajecten, neem dan contact met ons op.