Bedrijfsinformatie

Promosign Reclame

Promosign reclame, print en textieldruk biedt u alles op het gebied van promotioneel materiaal voor uw bedrijf of evenement!

Wij produceren banners, vlaggen, spandoeken, full colour posters en nog veel meer. Ook kunt u bij ons terecht voor uw print- of drukwerk, canvasdoeken, stickervinyl, reclameborden, beletteringen, lichtbakken, stoepborden, bewegwijzering, stoep- en makelaarsborden... eigenlijk te veel om op te noemen!

Wij verwerken uw opdracht op de modernste apparatuur, tegen zeer scherpe tarieven. Onze kwaliteit wordt nauwlettend gecontroleerd om uw opdracht met de grootste nauwkeurigheid uit te voeren. Scherp, snel en secuur, dat is wat  u van Promosign kunt verwachten!

Ontwerp
Natuurlijk kunt u ook bij ons uw producten laten ontwerpen, of uitwerken. Kom gerust een keer op de koffie om met onze ontwerper om tafel te zitten. Samen zullen wij dan naar uw schetsen of ideeën kijken, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat u graag wilt. Hierna zullen wij u in de meeste gevallen al binnen een week de eerste voorstellen sturen voor uw ontwerpen.

Hou rekening met het volgende:
Alle betalingen kunnen middels het bestelproces worden voldaan. Heeft u een afwijkende order, dan krijgt u van ons een factuur die u voor verzending kan voldoen. Al onze prijzen zijn gebaseerd op aangeleverde originelen en excl. btw en verzendkosten.

Inloggen

Registreren

Uw winkelwagen

Zoeken

Servicelijn

026-3641196

Ma t/m vr 09.00 - 17.00


Offerte aanvragen

Mist u iets of heeft u een speciaal project? Dan kunt u hieronder een op maat gemaakte offerte aanvragen.

Nu aanvragen!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuw producten, ontwikkelingen en acties.

Informatie