Home » Windbord Bel nu » 026-750 6816

Een windbord trekt aandacht

Promosign produceert professionele borden die tegen een stootje kunnen!

Als specialist op het gebied van ontwerp, productie en levering van communicatiemiddelen, kunt u bij ons terecht voor reclame, print en textieldruk. Wij bieden een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten zoals stickers, spandoeken, posters, presentatiesystemen, banners en borden. Bijvoorbeeld het windbord. Een robuuste communicatie-uiting die ongetwijfeld de aandacht van voorbijgangers trekt. Deze leveren wij compleet met full colour posters op PVC zeildoek. Voor een lange levensduur en water- en weervastheid. Bereken nu uw prijs op onze website!

Het windbord in 3 varianten: De Promowind, Waterwind en Horecawind

Om mee te beginnen zijn al deze windborden weersbestendig. En zoals u weet is dat in ons koude kikkerlandje geen overbodige luxe. Daarnaast zijn de posters gemakkelijk vervangbaar. Dat is fijn, want zo kunt u actiematig communiceren met uw doelgroep. Verder zijn de borden omlijst met mooie aluminium profielen en worden de Waterwind en Horecawind geleverd met watervulbare voeten. Moet uw windbord ├ęcht tegen water beschermd zijn? Dan kiest u voor de Horecawind. Deze is 100% waterdicht. Gegarandeerd.

Kant en klaar binnen 6 dagen!

Promosign werkt altijd effici├źnt. Onze bedrijfsprocessen zijn dankzij een jarenlange ervaring in workflow management volledig geoptimaliseerd. Ordermanagers staan in direct contact met de afdeling productie. Hierdoor ontstaan er korte lijnen welke zorgen voor heldere communicatie. En door het combineren van orders kunnen we scherpe tarieven hanteren. Daardoor heeft u binnen 6 werkdagen een kant en klaar windbord tegen een mooie prijs! Meer weten? Bel dan met 026 750 68 16 of stuur ons een bericht via het contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Reclame Spandoek, Spandoek Printen - Beurswand - Drukkerij Arnhem - Spandoeken, Reclamedoeken - Digitale Print Poster - Banner Spandoek - Visitekaartje, Visitekaartje Pvc, Plastic Visitekaartjes - Bouwhekdoek - Baniervlag, Mastvlag - Vlaggen Bedrukken

Inloggen

Registreren

Uw winkelwagen

ZoekenOfferte aanvragen

Mist u iets of heeft u een speciaal project? Dan kunt u hieronder een op maat gemaakte offerte aanvragen.

Nu aanvragen!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuw producten, ontwikkelingen en acties.