Home » Digitale Print Poster Bel nu » 026-750 6816

Digitale print op uw poster

Promosign is sterk in het printen in hoge resolutie met UV- en weervaste inkt

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van reclame-uitingen voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor producten als zakelijk en promotioneel drukwerk, borden en banners, posters en printwerk. De digitale print poster is daar een goed voorbeeld van. Deze worden in hoge resolutie geprint met UV- en weervaste inkt. Onze posters zijn tevens verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. En als u dat wil, binnen één dag geleverd! Klik snel op onze website voor de voorwaarden.

Uw digitale print poster in blueback, whiteback of gloss photopaper

Wij bieden digitale print posters in 3 verschillende varianten aan. U kunt kiezen uit de:

- 115 gr. blueback: Weerbestendig, goede plakeigenschappen en leverbaar in alle formaten

- 135 gr. whiteback: Een luxe uitstraling en licht glanzend

- 200 gr. gloss photopaper: Uw foto XXL opgeblazen

Als u dat wenst kunnen we de posters ook lamineren en eventueel leveren met clicklijsten en posterclamps. Voor extra impact bieden we zelfs posters aan die geschikt zijn voor abri’s!

Koekje d’r bij?

Het ontwerp van uw digitale print poster is bij ons in goede handen. Promosign heeft namelijk een jarenlange ervaring in workflow management. Dat houdt in dat de productieprocessen binnen ons bedrijf zeer efficiënt lopen. Met korte lijntjes in communicatie kunnen we snel schakelen waar nodig. Zo is alles helder voor iedereen. En daar houden we van.

Waar we ook van houden is een scherpe briefing. Onze ontwerpers maken daarom graag tijd voor een persoonlijk gesprek met u. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan gezamenlijk uw specifieke wensen. Het eerste voorstel kunt u dan binnen een week al tegemoet zien. Wilt u een geheel vrijblijvende afspraak maken? Bel dan met 026 750 68 16 of vul ons contactformulier in!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Bord Makelaar, Makelaarsbord, V-borden - Spandoeken, Reclamedoeken - Gevelbord - Visitekaartje, Visitekaartje Pvc, Plastic Visitekaartjes - Banner Spandoek - Drukkerij Arnhem - Beurswand - Rolbanner - Beachflag, Beachflag Drukken - Reclame Spandoek, Spandoek Printen

Inloggen

Registreren

Uw winkelwagen

ZoekenOfferte aanvragen

Mist u iets of heeft u een speciaal project? Dan kunt u hieronder een op maat gemaakte offerte aanvragen.

Nu aanvragen!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuw producten, ontwikkelingen en acties.